Persoonlijke Ontwikkeling

Doelgroep Iedere individu die behoefte heeft zichzelf verder te ontwikkelen of tijdelijk een steuntje in de rug nodig heeft
Doel Beter functioneren, steviger in je schoenen staan, tijdelijke steun in de rug, jezelf beter leren kennen omdat je steeds opnieuw tegen dezelfde situaties aanloopt
Programma

Afhankelijk van de vraag bieden wij een programma op maat. Dit zijn bijvoorbeeld coaching, meelopen tijdens uw werk, MBTI programma e.d. Wij hebben samenwerkingsafspraken met enkele professionele collega’s om uw vraag zo adequaat mogelijk te beantwoorden.

Toelichting

Veel mensen hebben wel eens de behoefte om ‘tegen iemand aan te praten’. De aanleiding daarvoor is heel verschillend. Soms herken je dat steeds weer dezelfde fout maakt. Of je ziet geen toekomstperspectief meer in je werk, maar weet niet hoe daar mee om te gaan.

Soms gaat het om tegenspraak te organiseren. Leidinggeven kan eenzaam zijn, vooral als iedereen het voortdurend met je eens is. Om die eenzaamheid te doorbreken kan tijdelijke externe tegenspraak heel nuttig zijn.

Onderwerpen

Conflicten, persoonlijke sterkte/zwakte en talenten, professioneel functioneren, leidinggeven

Nazorg Op afspraak
Aantal deelnemers Minimaal één tot maximaal een kleine groep tot 5 personen
Richtprijs Afhankelijk van de vraag. Na de intake doen wij u een voorstel.
2019-01-08T10:20:15+00:00